Korup Motion


Royal Run konkurrence

Dato / tid: 23.04.2018 kl. 18.00
Sted: KKIC, centerbanen
Arrangør: Korup Motion
Beskrivelse: Mandag den 23. april kl. 18:00 (normal træningsaften) afholder vi en lille konkurrence hvor du har mulighed for at vinde et startnummer til Royal Run 10km. Vi har ialt 10 startnumre som udloddes.

Konkurrencen går ud på at du skal gætte din egen tid UDEN brug af tidstagning!

Du skal løbe 11 omgange på centerbanen og den er 406m, målt 30cm fra græskanten (det fik vi gjort sidste gang DAF opmålte halvmarathonruten). 
Dvs. HVIS du løber de 30cm fra græskanten så skal du løbe ialt 4466m, løber du derimod længere væk fra græskanten så bliver ruten selvfølgelig lidt længere.
Du skal aflevere dit løbeur (eller telefon hvis du normalt bruger den til tidstagning).

Vi tager tid på alle der deltager og de 10 deltagere der kommer tættest på deres angivne tid vinder et startnummer. Dvs. konkurrencen er lige for alle uanset form/fart/figur.

Det er KUN medlemmer af Korup Motion der kan vinde og startnummeret må IKKE gives videre til nogen som ikke er medlem. Bliver man forhindret må man give nummeret til et andet medlem af Korup Motion.

Ønsker du at deltage så meld dig til på skemaet nedenunder og skriv dit navn og din forventede tid. Det vil være denne tid som du skal ramme tættest på.

Deltagere