Henriette Christensen - Månedens profil September 2012

Hvorfor begyndte du at løbe.
Jeg har løbet siden skoletiden – til atletik og til fodbold. Det var de korte, hurtige løb, mens de længere distancer gradvist er kommet til senere. Det er skønt at bruge kroppen, komme ud i naturen og have tid til sine tanker.

Hvad fik dig til at løbe i klub.
Min løbemakker og jeg løb nogenlunde stabilt, men blev i 2006 enige om at prøve at løbe med Korup Motion for variationens og det sociales skyld. Det blev en god oplevelse at
løbe med en større flok og samtidig gav det større hastighed. Vi meldte os ind og har løbet i Korup Motion lige siden.

Fordele. Ulemper, ved at løbe i klub.
Ulemper ved at løbe i klub kan jeg ikke få øje på, men der er rigtig mange fordele. Har man svært ved selv at komme af sted i løbeskoene, så hjælper det, når der er faste tider og
nogen der venter på én.
Når man løber med andre, kan man også flytte fokus fra kroppen og så bliver det nogle gange nemmere at fortsætte, at løbe længere eller hurtigere.
Snakken og samværet med de andre løbere er også vigtige fordele for mig.
Udover selve løbeturene er der også erfaringsudvekslingen og inspirationen hos hinanden.

Deltager du i klubbens arrangementer.
Korup Motion har mange arrangementer – både udflugter til forskellige løb i ind og udland, vores egen halvmaraton (Danmarks smukkeste halvmaraton), klubmesterskab, juletræsløb, foredrag, generalforsamling og fest.
Jeg nyder at være sammen med klubbens medlemmer – uanset om vi har løbesko på, er i arbejdstøjet eller i festtøj, så jeg deltager i så meget, som jeg kan.

Har du interesse i foreningsarbejde .
Foreninger er en vigtig del af lokalsamfundene. Her har vi alle mulighed for at engagere os og påvirke. Jeg er ikke medlem af bestyrelsen, men jeg deltager hvor jeg kan.

Hvilke andre interesser har du.
Ud over løb bruger jeg min fritid på gymnastik om vinteren, forskellige kreative interesser og videreuddanne.

 

Redaktør:

Alex & Lone Lundahl. Tlf. 64 83 15 33.

mail: alundahl@mail.dk

2018 © Korup Motion