Jens Sørensen - Månedens profil Maj 2012

Hvorfor begyndte du at løbe.

Jeg har spillet fodbold siden jeg var dreng indtil 50 års alderen. Mange skader på det tidspunkt fik mig til at droppe fodbolden til fordel for at løbe. Janne havde løbet i mange år i klubben og jeg kendte en del medlemmer, så det var oplagt at det blev her jeg fortsatte med at motionerer. I løbet af kort tid fandt jeg sammen med de M/K hvis løbeniveau mht. tempo og distance som passede mig.


Fordelene og ulemper ved at løbe i klub

Det som især tiltaler mig ved at løbe i klubben er bl.a.: Man får mange flere løbeture med væsentlig større kvalitet. Når der står nogen og venter på en, kommer man lettere af sted selv om vejret ikke
lige er det bedste. Jeg har aldrig stået i badet efter en løbetur uden en stor tilfredsstillelse når jeg er nået hertil.

Det sociale samvær sætter jeg også stor pris på. Man får kontakt til mange personer på kryds og tværs af forskellige jobs og sociale forskelligheder.
Den eneste ulempe jeg kan se, er tidspunktet vi løber på for børnefamilier. Jeg hører ofte fra løbere at det er svært at få det til at hænge sammen tidsmæssigt når vi løber kl. 18.00 men jeg synes de mange goder der er, bør få flere til at overveje at løbe i klubben. Man behøves jo ikke at komme hver mandag og onsdag. Der er også mange der aftaler en løbetur på andre tidspunkter i løbet af ugen.


Deltager du i klubbens arrangementer.

Janne og jeg er flittige deltagere i de mange forskellige arrangementer i løbet af året. Ud over ture til diverse løb er der den årlige cykeltur, et orienteringsløb og et cros løb med efterfølgende forplejning og socialt samvær.
I løbet af året er der også 3 til 4 klubaftener efter træningen hvor der er forskellige temaer på programmet. Her serverer klubben normalt sandwich fra Erik.
Den årlige klubfest i november er også et ”must” og i december løber vi ind til juletræet på Flaghaven og slutter af med julefrokost i klubhuset.


Har du interesser i foreningsarbejdet.

Jeg har igennem mange år deltaget i forskellige aktiviteter i KIF regi. Jeg var engageret i fodbold forældreforeningen i nogle år, og efter 6 år som formand i løbeklubben er jeg nu med i løbeudvalget.

Jeg vil benytte lejligheden til at opfordre alle vores medlemmer og andre til at overveje at engagere sig i foreningsarbejde. Det giver mange gode bekendtskaber og et socialt samvær som jeg har sat meget stor pris på i alle årene.

 

Redaktør:

Alex & Lone Lundahl. Tlf. 64 83 15 33.

mail: alundahl@mail.dk

2018 © Korup Motion