Henning Hansen - Månedens profil Januar 2013

Hvorfor begyndte du at løbe.
Jeg begyndte at løbe i sommeren 1987. Det første løb jeg deltog i var Slukefterløbet d. 21/5 1988 som var arrangeret af Korup-Motion.

Hvad fik dig til at løbe i klub.
Efter mange år uden motion begyndte jeg med motionsgymnastik i 1984. Hvor der også var gymnastik i sommerhalvåret. Det var der så ikke da vi nåede sommeren 1987, men der havde jeg hørt lidt om at Korup-Motion var startet op så jeg prøvede at løbe med.

Hvor længe har du løbet i klub.
Jeg har deltaget i samtlige af Korup Halvmarathon. Desuden har jeg deltaget i Langesøløbet 23 gange, et løb der løbes 2 gange om året og er 7.2 km. Har desuden deltaget i rigtig mange 10 km. rundt om i landet.

Fordele ved at løbe i klub.
Man kommer afsted selvom vejret ikke lige er det bedste, man får en masse træning og bagefter et bad. Så er man jo godt tilfreds med at være taget afsted.

Deltager du i klubbens arrangementer.
Jeg deltager gerne i klubbens arrangementer

Hvilke andre interesser har du.
Det er familien.

Løbs oplevelser.
Marathonløb har jeg løbet 89 gange. Det er foregået mange forskellige steder rundt om i verden. Jeg har været på Den Kinesiske mur, også i Sydafrika hvor det var i en safaripark. Mange gange i Hamburg , i Paris, Berlin og i en saltmine 700 m. under jorden, den lå ved Hannover. Desuden har jeg løbet adskillige her i Danmark.

 

Redaktør:

Alex & Lone Lundahl. Tlf. 64 83 15 33.

mail: alundahl@mail.dk

2018 © Korup Motion