Kim Kappel Christensen. - månedens profil Januar 2016

Hvorfor begyndte du at løbe?
Jeg har altid løbet meget. Allerede som spejder, var det mig der blev sendt ud efter de poster i orienteringsløbene, der lå længst ude, og har lige fundet Elite diplomet fra Skole-idrætsmærket frem, 4 min og 30 sek. for 1.500 m i 10. klasse, var vist helt okay. Det var tilbage i 1972 og jeg har faktisk løbet mere eller mindre siden da.

Hvad fik dig til at løbe i klub?
Da jeg i 1977 fik mit første job hos Kystinspektoratet i Lemvig, lokkede en af ingeniørerne mig med i atletikklubben AK Holstebro, hvor jeg hurtigt kom til at løbe 400 m og 1500 m for 2. divisionsholdet. 
Har siden da været medlem af diverse løbeklubber, alt efter hvor jeg har boet.

 

Hvor længe har du løbet i klub?

Jeg var med i AK Holstebro frem til 1986, mener jeg. Endte med at løbe marathon under 3 timer i 1986. 
Herefter jeg har været medlem af mange motionsklubber. 
Jeg startede i Korup Motion i efteråret 2014, da jeg flyttede til Slukefter. Det har gjort, at jeg er kommet meget mere i gang, efter en motorcykelulykke i 2012. Så tak til klubben for det.


Fordele. Ulemper, ved at løbe i klub?

Ser umiddelbart ikke nogen ulemper, bortset fra sen aftensmad mandag og onsdag. 
Fordele er der derimod mange af. Når vejret er dårligt eller energien lige mangler, er det meget nemmere at komme afsted, når man ved at de andre står og venter.

Altid nogen at løbe med, alt efter hvilket tempo man er til. Hyggesnak (og øl) efter løb og bad, men hyggelige mennesker.

Da jeg boede 2½ år i Island, var det også godt med løbeklubben, for at møde andre mennesker end kollegaerne. Her hjalp jeg klubben med kort over løberuterne, da jeg arbejdede med opmåling på kommunekontoret.

 

Deltager du i klubbens arrangementer?

Ja det gør jeg, alt hvad der passer ind i kalenderen. Korup Motion er helt sikkert den bedste løbeklub jeg har været medlem af, når det gælder arrangementer og sociale samvær. 
Glemmer ikke den velkomst jeg fik, da jeg mødte op første gang, tak Klavs. Glæder mig også til min første tur med klubben, turen til Krakow i maj.

 

Har du interesse i foreningsarbejde?
Jeg er kasserer i vores lille andelsboligforening på Rådyrløkken, så det er vist nok. Men giver meget gerne en hånd med, når der er brug for det.

 

Hvilke andre interesser har du?
Er jo stadig så ung, at jeg går på arbejde, så det tager jo meget af ens tid. 
Ellers kan jeg godt lide at komme ud i naturen, f.eks. med fiskestangen. Elsker også en skiferie om vinteren og andre sjove ferier. 
Har f.eks. lige løbet 2 marathon tværs over Atlanten, godt nok fordelt på 8 dage, på verdens største krydstogtskib Allure of the Seas. 
Jeg bruger også nogle timer om ugen, sammen med min børneven, som jeg har gennem Børns Voksenvenner, hvilket varmt kan anbefales, hvis man har lidt overskud af tid og energi, det er utrolig givende.

2018 © Korup Motion