Alex Lundahl- Månedens profil Juli 2016

Hvorfor begyndte du at løbe. Alex Lundahl
Jeg startede for mange år siden at gå marchture, hærvejsmarch, Nijmegen, Bernermarch plus mange flere, men efterhånden synes jeg at der gik for meget tid med det og fandt ud af at jeg kunne spare tid hvis jeg løb dem i stedet.


Hvad fik dig til at løbe i klub.
Det er ensomt at løbe alene, man får mange gode venner i en klub, der er altid nogen man kan løbe med og ikke mindst det sociale.
For tiden er jeg ikke så synlig i klubben da jeg løber mange marathonløb og derfor ikke behøver at træne indimellem.


Hvor længe har du løbet i klub:

Jeg har løbet i klub ca. 27 år tror jeg , så det er mange år.


Fordele. Ulemper, ved at løbe i klub.
Jeg tror ikke der er nogen ulemper ved at løbe i klub. fordele er der mange af : der er vejledning til forskellige ruter man kan løbe om det er kort el. langt om det skal være med udfordringer eller let. Man kan altid finde nogen at løbe med. Der bliver også arrangeret fælleskørsel til diverse løb.

Deltager du i klubbens arrangementer.
Jeg deltager som regel i klubbens arrangementer hvis jeg overhovedet kan, det er vigtigt at støtte op om det når nogle har gjort sig umage med at lave dem.

Har du interesse i foreningsarbejde .
Jeg har altid lavet foreningsarbejde men mest i min hjemlige klub i Veflinge hvor jeg har været formand for badmintonafdelingen i en årrække plus i ungdomsfodbold. Nu er jeg medlem af haludvalg.

Hvilke andre interesser har du.
Min store interesse foruden løb er haven der får jeg megen god tid til at gå. desuden kan jeg godt lide at komme ud at rejse hvad jeg så kombinerer med et marathonløb.

Redaktør:

Alex & Lone Lundahl. Tlf. 64 83 15 33.

mail: alundahl@mail.dk

2018 © Korup Motion