Kurt Johansen - Månedens profil August 2017

Hvorfor begyndte du at løbe.
Jeg begyndte at løbe tilbage i starten af 90’erne, da jeg begyndte at spille amerikansk Fodbold, fordi jeg var i meget dårlig form og havde svært ved at følge med og har løbet on and off lige siden. Jeg løb mit første halvmaraton i 2005 over Storebælt, det løb som alle kan huske, fordi det var meget varmt og har løbet en del halvmaraton siden også i Korup.


Hvad fik dig til at løbe i klub.
Jeg har været kollega med vores formand Ole i en del år og også løbet sammen med ham sammen med nogle andre kollegaer, og han overtalte mig til sidst til at melde mig ind i Korup Motion.


Hvor længe har du løbet i klub:

Jeg mener at jeg meldte mig ind i 2014.


Ulemper ved at løbe i klub.
Jeg synes ikke, der er nogle ulemper.

 

Fordele ved at løbe i klub.

Der er altid nogen at løbe sammen med og man er en lille smule mere forpligtet, også selvom der ikke
er nogen, der siger, at man skal afsted, men da jeg tit mister motivationen er det altid rart at vide, at man kan møde op og løbe sammen med nogle andre alligevel.

Deltager du i klubbens arrangementer.
Jeg deltager i det omfang, som jeg har mulighed for det.

Har du interesse i foreningsarbejde .
Ja det har jeg, men da jeg også er engageret i en anden klub, kan jeg ikke rigtigt presse mere ind, men jeg møder gerne op og hjælper til de arrangementer, hvor jeg har mulighed for det.

Hvilke andre interesser har du.
Jeg er Headcoach (cheftræner) for seniorholdet i en amerikansk fodboldklub, som hedder Odense Badgers, og lige nu spiller vi i Danmarks næstbedste række, så der bruger jeg en del tid. 
Jeg har også nogle børn og en kæreste, som også skal have lidt opmærksomhed, så jeg har rigeligt at bruge fritiden på når jeg også skal nå at løbe lidt en gang imellem.

Redaktør:

Alex & Lone Lundahl. Tlf. 64 83 15 33.

mail: alundahl@mail.dk

2018 © Korup Motion