Mandag 29 Juni
kl. 08:00 - 18:00 Heltestafetten KKIC

Vær med til at bære Heltestafetten fra Aalborg til København!

Når kalenderen for alvor siger sol og sommer, sommerferien står for døren, og uge 27 melder sig, så er der god grund for en løbetur i det skønne danske land – og så for et fantastisk formål!

Omkring 500 km stafet venter forude med 27 poster og plads til mere end 100 helteløbere. Hver post er mellem 15-25 km, og som deltager løber man den post, der passer bedst.

Og vi har brug for dig!

Det handler om at stå sammen hver for sig, og har du bare lidt ekstra kræfter at dele ud af, vil det betyde alverden for de mange børn, som er indlagt på børneafdelingerne i Danmark. Vi glæder os alle til, at Legeheltene atter kan komme ud og sprede energi og lave sjove aktiviteter med børnene, og ved at samle en masse heltekræfter ind, er vi sikre på, at når tid kommer, så er Legeheltene klar til at give den gas!

På din vej skal du indsamle ’heltekræfter’ fra venner og familie i form af kilometersponsorater og MobilePay-donationer, og når stafetten er i mål i København, lægges alle bidrag sammen og doneres ubeskåret til Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Man må være op til tre løbere, der tager turen sammen (med god afstand), og det eneste krav er, at man skal overholde dato og tidspunkt for ruten.

Legeheltene starter stafetten ved Aalborg Sygehus og tager imod de sidste løbere ved Rigshospitalet i København.

Læs mere, se ruterne og meld dig til på: www.http://runforcharity.dk/stafetten/

Kommende:

2018 © Korup Motion