DGI Crossløb Fyn - Hole skov

Søndag den 11. december 2016, ægte crossløb med masser af mudder.

Crossløbet i Hole skov er elsket af mange da ruten byder på ægte crossløb og da søndagen startede med silende regn kunne det ikke blive mere crossløb-agtigt.
Selve løbet blev dog gennemført i tørvejr.

Ruten starter på Egndalen og der er kun de ca. 150m asfalt før underlaget skifter til grussti og derefter skovstier gennem Hole skov op og ned ad bakkerne.

Regnen havde sørget for en ordentlig omgang mudder, ca. 300m, hvor der var meget svært at holde sig på benene og nogle måtte også ned at ligge.

Denne gang deltog 403, heraf 5 fra Korup Motion og så må vi ikke glemme alle dem fra Korup Motion der gav en hånd med for at løbet kunne lykkedes, både med opmærkning af ruten og udskænkning af vand, kaffe og selvfølgelig masser af kage.

Næste crossløb er 8. januar i Svendborg

skrevet  af Ole Bentsen Hansen

Crossløb d. 11. december 2016
Så blev det Korups tur til at arrangere DGI-crossløb, det 4. ud af 10 i denne vinter. Indtil nu har der været en utrolig stigning af deltagere i forhold til tidligere. Der har været mellem 375 og 500 hidtil i år.

Til trods for et par kraftige regnbyger om morgenen kom der 403 løbere til start. 300 løb rute på 3,5 km 2 gange, og 103 løb den en gang.

Der er et vanddepot, og efter løbet er der kaffe/te og kage.

Der blev drukket 40 L kaffe/te og spist ca. 18 hjemmebagte- og købte bradepande kager.

Det blev tørrevejr under løbet som blev gennemført i et perfekt terræn, som crossløberne foretrækker det.

Stor tak til Lene og Per for husly i deres garage, og alle hjælperne inkl. alle der havde bagt kager. Det gjorde stor løkke hos løberne.