Klubtur til Tåsinge

Nogle gange er det rart, at prøve at løbe andre steder end på de hjemmevante ruter. Og når man kan samle klubben til at løbe på skønne Tåsinge, så bliver det en virkelig dejlig løbetur.

Lørdag d. 12. juni tog 16 medlemmer af Korup motion af sted til Vindeby for at løbe en af de to ruter som Ivan havde planlagt. En rute på cirka 5 kilometer og en rute på cirka 12 kilometer.

Begge ruter bød på naturskønne stræk langs vandet og gennem marker og skov, og i sær den lange rute bød på oplevelser, da vi løb gennem slotspladsen på Valdemars Slot, videre til Ambrosius Stubs eg, som er plantet omkring år 1600 og måler 7,30 meter i omkreds. Ved træet holdte vi en pause for at se, om vi kunne nå omkring træet, og det gik lige med de 9 løbere vi var. Vi fik også læst et lille digt af Ambrosius Stub op af Ivan, som havde valgt digtet ”Gravskrift over en Ælling med toe Hoveder”

Det lyder som følger:
Du lille Ande-Noer!
Hvi døde du saa snart?
Du burde bleven her
Til noget stort og rart.
Dog dette var endda
Til deels for meget loved,
Da Lykken føyer dem,
Der fødes uden Hoved.

Derfra gik turen over til Bregninge kirke og den lange og stejle kirkebakke. En bakke, der får vores bakker i Korup og omegn til at ligne knolde J

Efter vores løbeture mødtes vi igen ved bilerne, for nu skulle vi køre til Svendborg Sund Camping, hvor vi kunne nyde vores medbragte madkurve og en enkelt forfriskning, samt den meget skønne udsigt over Svendbord sund og kystlinjen ved Christiansminde på Fyn. 


2018 © Korup Motion