Korup ½ Marathon 2013

Opsamling på Korup Halvmarathon 2013

Søndag D.7 April. Kl.11.00


Endnu engang oprandt dagen for afviklingen af Korup ½ Maraton. Denne gang 23 udgave og stadig med stor succes.
I dette års løb kom vi op på 492 deltagere, hvilket vi er rigtig godt tilfredse med. Løbet blev skudt i gang, samtidig med at solen begyndte at titte frem bag de grå skyer der havde præget morgenen og inden længe løb alle i dejlig solskin og det blev en rigtig vellykket dag.
Selvom vinden var lidt kold på dagen, kunne man se flere løbere i korte tights og kortærmede bluser, men der er heller ikke problemer med at holde varmen for det er et udfordrende terræn, dette løb byder på.
Igen i år fik vi efter løbet mange positive tilbagemeldinger på, at dette løb er rigtig godt og udfordrende. Tydeligt for os andre, løberne giver sig til det yderste af sålerne og ja, der stadig er lige så mange bakker som sidste år.
De erfarne løbere bruger Korup ½ Maraton, til at se hvor formen ligger inden det går løs med de store Maraton løb, som ligger i løbet af foråret.
Den største grund til at Korup ½ Maraton kan afvikles med denne succes, skyldes at rigtig mange af klubbens medlemmer og andre frivillige bruger hele søndagen, samt dagene op til løbet, på at hjælpe med at afvikle dette løb. Uden denne opbakning, fra medlemmer, deres familie og andre frivillige kunne dette slet ikke lade sig gøre.

Ultimate Sport Service administrerer hele tidtagningssystemet. Lejet lydudstyr, som er helt i top samt, vores speaker Henrik Lund Jensen har naturligvis også en stor del af æren for, at tingene fungerer på højt niveau.
2 cykel ryttere fra Korup cykelklub sørger for at lede løberne på vej og samle op på feltet, så alle også kommer sikkert hjem.

Tusind tak for hjælpen igen i år til både frivillige og sponsorer.


Dette års Korup ½ Maraton blev vundet af:
Herre:

Nr. 1 Hans Mårtensen tid: 1:13:13
Nr. 2 Søren Kirketofte tid: 1:15:11
Nr. 3 Brian Schmidt tid: 1:15:58
Damer:
Tine Rosengreen Pallisgaard tid: 1:24:31
Charlotte Christensen tid: 1:26:31
Sara Broholm tid: 1:29:38

Vi glæder os til næste års Korup ½ Maraton d. 6. april 2014

Med venlig hilsen
Pia Brylle
Formand

2018 © Korup Motion