Korup Motion til Berlin Marathon

Vi var fire løbere Carlos, Martin, Marek og Henning, som var med Marathon Travel på tur til Berlin Marathon den 26.september.
Der var 41.000 deltagere heraf ca 5000 danskere.

Poul Erik lavede sin egen tur sammen med Elin. Turen var med bus fra Odense lørdag morgen, vi var i Berlin sidst på eftermiddagen. Vi kørte til sportsmessen i den gamle lufthavn, hvor der blev udleveret startnumre. Derefter kørte vi til hotellet, som var svært at komme til, fordi der var rulleskøjteløb.

Vi skulle tidligt op søndag morgen, for at nå at få morgenmad kl 6.00. Hotellet lå tæt ved start, så vi gik hen til startstedet. Der var 41.000 deltagere heraf ca 5000 danskere.

Det var regnvejr og det fortsatte desværre det meste af dagen. Ingen vind og temperaturen var ca 15 grader. Regnen gav mange små vandpytter, som vi måtte igennem, vi fik våde strømper og sko af det. Ruten går gennem øst og vest Berlin. Der var mange danske hepper med masser af dannebrogsflag.

Vi sluttede med at løbe under Brandenburger Tor, så var der kun 300 m til mål.
Vi kom alle i mål og var tilfreds med den tid vi løb på. Om aftenen var vi til sejrsmiddag, sammen med en masse andre danske løbere.

Efter morgenmaden mandag morgen, tog vi ud og så et stykke af den gamle mur, der er bevaret. Klokken 13.00 kørte vi mod Danmark og var hjemme kl 22.00.


Henning

2018 © Korup Motion