Vellykket klubfest

Ca. 30 feststemte og festklædte medlemmer mødte op til en velkomstdrink og lidt snack.

Lørdag den 7. november var det indbudt til klubfest i Korup-Motion. Festen blev afholdt i hallens cafeteria, hvor Erik havde fået frie hænder til at sammensætte en menu.

Ca. 30 feststemte og festklædte medlemmer mødte op til en velkomstdrink og lidt snack.

Herefter gik vi til bords, og Erik præsenterede os for aftenens menu, der bestod af en meget lækker fisketallerken efterfulgt af buffet med bla. oksekød, unghane og lammekølle hertil var der lækkert brød, salater, dressinger – virkelig lækkert. Middagen blev afsluttet med en skøn desserttallerken med 2 slags is i små chokoladeskåle, 2 slags kager, frugt og en ualmindelig lækker creme brulée hertil kaffe!

Undervejs var der små konkurrencer / lege. Bla. skulle 6 kvinder og 6 mænd konkurrere om, hvem der hurtigst kunne få vendt det tæppe de stod på… Der gik vist lidt for megen planlægning hos mændene så det var rent ”kluddermor” da kvinderne hurtigt havde fået vendt deres tæppe.

Lene og Anna-Grethe viste deres telepatiske evner, som de havde udviklet på mange løbeture…. Lene gik ”uden for døren” men Anna-Grethe fik 3 forskellige genstande af publikum, og en af genstandene skulle så være den, som Lene skulle gætte… Lene blev kaldt ind og sørme om hun ikke straks kunne gætte det… øhh undskyld… Lene fik løsningen via telepatiske evner… De gentog succesen et par gange for at vi ikke skulle tro at der var snyd med i spillet!!! J

Så blev det endelig tid til pakkeleg! Vi havde alle medbragt en pakke og de blev så fordelt på de to borde – og så gik den vilde jagt!!! Man kunne det ene øjeblik sidde med 6 pakker – det næste var alle væk! En rigtig sjov og hyggelig aktivitet, som alle gik op i med liv og sjæl.

Så blev der spillet op til dans med Lene og Per’s Ipod – og det var vist ikke al musikken, der var lige velegnet til at danse til…..


Alt i alt en rigtig hyggelig aften!

Anette

 

2018 © Korup Motion