Wings for Life Wold Run 2016.

Et lille resume fra en af vore medlemmer

Undertegnede deltog søndag d. 8. maj i Wings for Life Wold Run 2016 i Århus med start i Mindeparken. Løbet er jo ret specielt, da der løbes 34 forskellige steder i verden på nøjagtig samme tid, starten i Århus gik kl. 13.

For det andet er der ingen målstreg der skal nås, målstregen indhenter dig i for form af en målbil, som starter ½ time efter løbsstart og starter med at køre 15 km/time, hvorefter farten øges for hver time til henholdsvis 16, 17, 20 og 35 km/time. Det er Red Bull som står for arrangementet og hele startgebyrer går til rygmarvsforskning. Af samme grund var det Jason Watt som kørte målbilen.

Vejret var helt fantastisk, sol og næste stille. I Mindeparken hvor starten gik var der masser af telte og en storskærm, hvor vi fik orientering fra alle løbssteder, et helt enormt stort projekt. På ruten er der væske og frugt for hver 5 km, hvor der også holder busser til at transporterer indhentede løbere tilbage til Mindeparken. Det er meget sjovt at deltage, meget speciel atmosfære, folk hygger sig, det drejer sig jo ikke om at komme først, men blot se hvor langt man kan nå inden man bliver indhentet.

Jeg nåede selv ud på 20,69 km, lidt mindre en sidste år hvor jeg nåede 23,0 km. Alt i alt en super god dag. Eneste minus var at de igen havde forregnet sig med hvor mange der skulle med busserne hjem ved 20 km mærket, hvilket betød at vi var nogle der fik 1 times venten i grøftekanten, men så var det jo godt at vejret var så godt (næsten for varmt).

Jeg optog en lille video før, under og efter løbet. Den kan ses på https://youtu.be/0zJLYivWiNw


Sidste år lavede jeg også en video den kan ses her https://youtu.be/WNEu2ErShXU

Kim Kappel Christensen

 

 

Wings of life 2016 1

2018 © Korup Motion