Lone Lundahl - Månedens profil Marts 2014

Hvorfor begyndte du at løbe?

Fordi jeg havde en mand, der begyndte at løbe, og efterhånden dukkede der flere små motionsløb op, hvor jeg var tilskuer og fik herved selv lyst til at prøve.

Det første år løb jeg for mig selv om morgnen, når sønnen var sendt af sted med skolebussen. Det var i 1984, så det er længe siden.


Hvad fik dig til at løbe i klub?

Efterhånden blev det moderne at løbe, og der kom løbeklubber rundt omkring. Alex var begyndt at løbe lidt med Jørgen Winther og i Korup Motion. Vi havde ingen løbeklub, der var nærmere. Så jeg fik lyst til at prøve og tog med til Korup, hvor jeg har været medlem siden.
Hvor længe har du løbet i klub? Jeg blev vist medlem i 1990 og er stadig medlem.

Fordele. Ulemper, ved at løbe i klub?

Det er en stor fordel, at der er nogle at løbe med. Det gælder jo om, at man får alle med og tager hensyn til hinanden.

Det har givet mange gode venner og ikke mindst oplevelser med klubture, fester og diverse arrangementer. Ulemper er der ikke nogen af.


Deltager du i klubbens arrangementer?

Jeg deltager i de fleste arrangementer, men der er begrænsninger på grund af aften- og weekend arbejde. Så hvis jeg har fri, er jeg som regel at finde til klubaftner, klubture, orienteringsløb og hvad der ellers er.

 

Har du interesse i foreningsarbejde?

Jeg har stor interesse i foreningsarbejde, men da jeg bor i Veflinge, er det der, jeg har været aktiv de sidste 30 år. Har været med i gymnastik. Blandt andet som formand i en årrække og siden som bestyrelsesmedlem.

Så har jeg været med i badmintonbestyrelsen som sekretær i mange år. Men med aftenarbejde er det svært at deltage i møder og lign.

I Korup Motion deltager jeg ikke i foreningsarbejdet, men vil meget gerne hjælpe med diverse arrangementer så som: Halv Marathon, kagebagning, og hvad der ellers er.


Hvilke andre interesser har du?

Jeg har gymnastik som min store interesse, har været instruktør i 25 år. Jeg underviser på 3 hold - to motionshold og et for ældre i bevæ- gelse. Det hele foregår i Veflinge.

Jeg er uddannet som idrætsmassør og har masseret mange ømme løbeben gennem årene.

Jeg har også skrevet lidt festsange, kan godt lide at lege med ord, gætter også en masse kryds og tværs, og jeg læser mange bøger: selvbiografier, spændingsbøger og en god kri- mi. Jeg rejser også gerne ud for at opleve spæn- dende og gerne historiske steder.

 

2018 © Korup Motion